sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Fysioterapeutin luona

Joulu lähestyy ja joulutauko samoin. Ikävä kyllä näillä joka päiväisillä vesisateilla ei edes tunnu siltä että joulu olisi jo nurkan takana:/

Vapun kehoituksesta varasin Jerrylle ajan Aistiin fysioterapeutille, jolla oli ymmärrys urheilukoirista. Oli hyvä ja mielenkiintoinen käynti. Jerryllä ei ollut sen kummempia jumeja, mutta kuten Vappu epäili, niin takaosan syvät lihakset tarvitsevat paljon treeniä, jotta hyppy alkaa toimimaan paremmin myös käännöksissä ym. Fyssari sanoi, että yllättävän hyvin Jerry pystyy itsensä hallitsemaan vaikka syvissä lihaksissa on paljon parantamisen varaa. Jerry hierottiin (tällä kertaa piippasi taas, mutta huomattavasti vähemmän ja pienemmällä äänellä) ja lopuksi näytettiin kotiläksyt, joita pitää alkuun tehdä joka päivä kahden viikon ajan ja sen jälkeen joka toinen päivä. Alkuun kylki- ja niskavenytykset, sitten syvien lihasten harjoittelua koko kropalla kämmenellä "tuuppien", etujalkojen nostoja ja painon siirtoa takajalalle ja lopuksi punnerruksia, joiden aikana etujalat eivät saa liikkua. Ollaan nyt treenattu vajaa viikko, ja ehkä pientä edistymistä on havaittavisa. Joulun jälkeen syvien lihasten harjoitukset pitää alkaa tekemään pehmeällä alustalla (esim. sohva tai sänky), jolloin vaikeusaste kasvaa.

Agilityssä vaihtui ohjaaja ja oltiin viime perjantaina ensimmäistä kertaa Annan tunnilla. Tehtiin 10 esteen radanpätkää, jossa oli paljon ohjaustekniikka ja loppusuoran päässä pitikin kiertää este eikä posottaa täyttä vauhtia yli. Rimat tippuivat moneen kertaa käännöksissä, mutta viimeinen rata meni virheettömästi! Tuntuu että vihdoin ollaan taas saavuttamassa tasapainoa agilityn suhteen ja ollaan samalla tasolla kuin muu ryhmä. Tottakai on pitkä matka edessä ennen kuin edes uskallan ajatella tarkemmin kisaamista, mutta eiköhän se tästä. Uudella innolla harjoittelemaan uuden vuoden jälkeen:)

Jerryn veikka Samu ja sisko Saaga kävivät nopsaan Liettuassa viikonloppuna. Nyt on molemmat uusia Liettuan & kansainvälisiä valiota. Hip hip, hurraa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti