tiistai 6. joulukuuta 2011

Messukeskus ja vähän muutakin

Takana on rankka viikonloppu Messukeskuksessa, osallistuttiin sekä Helsinki Winner 2011 että Voittaja 2011 näyttelyihin. Hyvässä muistissa oli vielä Jyväskylän reissu, joten oli jännittävää lähteä mennä uudestaan sisänäyttelyyn ts. meneekö esiintyminen penkin alle vai ei. Lyhyesti sanottua lauantaina meni ja sunnuntaina ei mennyt:) Lauantaina tuomarina oli britti, ja meikäläistä jännitti aivan suunnattomasti, mistä varmasti johtui että juoksin kuin puupökkelö eikä Jerrykään päässyt liikkumaan kunnolla. Tulos mieltä lämmittävä EH. Jerryn Saaga-sisko pärjäsi upeasti ollen rotunsa paras. Sunnuntaiaamuna teki mieli jää peiton alle kun herätyskello soi ennen seiskaa. Hetken painittua itseni kanssa sain noustua ylös ja lähdettyä matkaan. Matka oli kyllä mukava, junalla 4 min Huopalahden asemalta Pasilaan. Kamat pitää toki kantaa mukana, mutta autolla matkassa kestäisi paljon kauemmin ja kaupan päälle saisi maksaa pysäköinnistä. Sunnuntaina näyttelypaikalla oli siis hieman sellainen fiilis että menköön niin kuin menee, onpahan sitten ohi. Jerry oli toinen avouroksissa (ERI2) ja minä todella tyytyväinen. Arvostelu oli hyvä ja esiintyminen meni ok, varsinkin liikkuminen. SA:ta ei saatu, mutta vaikeuksien jälkeen osaa arvostaa taas eriä ihan eri tavalla kuin syksyllä. Ilmeisesti minun täytyy aina tehdä ja oppia kaikki kantapään kautta, täytyy muistaa liikkua kunnolla jotta Jerry pystyy liikkumaan kunnolla. Olin jo ihan sitä mieltä, että sisänäyttelyt jääköön, mutta ehkä me voidaan vielä muutamaan osallistua. Keväällä tulee muutenkin niin pitkä tauko kun näyttelyitä ei ole lainkaan Etelä-Suomessa, niin kai näihin tammikuun näyttelyihin vain pitää ilmoittautua tai muuten tulee vieroitusoireita:)

Pentusista on kuulunut hyviä uutisia, kasvavat ja viihtyvät hyvin uusissa kodeissaan. Olen mukana Ionien ja Alfin sekä pennunomistajien maililistalla, joten säännöllisen epäsäännöllisesti kuulee kunkin pennun kuulumisia.

Agilityä ollaan käyty harjoittelemassa säännöllisesti, joka perjantai-ilta plus yleensä jonakin toisena arki-iltana Jossun ja Figon kanssa. Viime perjantaina oli hyppykoulua eli samoja harjoitteita kuin mitä Vapun kanssa tehdään. Useamman kerran kuuli kun Jerry osui rimoihin vaikkeivät tippuneetkaan. Muuten meni oikein hyvin, tosin Jeremias kävi todella kuumana lelunsa kanssa. Nappasi kiinni housuista niin että niihin tuli palkkeenkieli ja myös sormi sai osumaa. Vapun ohjeiden mukaan varasin tulevalle torstaille Jerrylle fyssariajan (urheilukoirille) Aistista, katsotaan mitä siellä sanotaan. Ennalta ajattelen että etuosa ja syvät lihakset on ihan ok (varmasti on parannettavaa mutta ei toivottavasti mitään suurta). Takaosaa olen miettinyt ja siitä Vappukin sanoi, tarvitsee lisää voimaa sinne. Odotan ammattilaisen mielipidettä asiasta, katsotaan mitä tulee kotiläksyiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti