sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hrrr... helmikuu


Kunnon talvi saapui tammikuussa, ja sen mukana myös pakkassää. Muutama viikko on mennyt ihan vain lenkkeilemällä kun agility on ollut tauolla. Ensin oli kamalan kylmä ja sitten halli kasteltiin kun pölysi niin kovasti, mutta sitä myöten pohja jäätyi. Saa nähdä päästäänkö perjantai treenaamaan, onko pohjalle saatu tehtyä jotain. Lumihankikävelytkin on olleet ns. "jäissä", kun on ollut niin kylmä että Jerry olisi jäätynyt jos oltaisiin menty umpihankeen. Sen sijaan ollaan tosiaan lenkkeilty. Silmät avautuivat kun käytiin hieman pidemmällä lenkillä, 7,5 km Pikku-Huopalahden ympäri, ja nyt ollaan käyty myös Pirkkolassa. Sitä jää helposti siihen omaan peruslenkkiin, vaikka pienen kävelymatkan päässä olisi muita, vaihtelevia maastoja. Tali, Malminkartano, Pikku-Huopalahti, Pirkkola... ja kaikkialle pääsee kävellen! Valinnanvara luonnollisesti kasvaa jos starttaa auton ja lähtee sillä, mutta pakkasella yrittää käyttää autoa mahdollisimman vähän kun se pitää käynnistää ihan kylmiltään.

Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, ollaan myös harjoiteltu näyttelyhihnan päässä juoksemista ja treeni jatkuu hmm.. läpi kevään ja kesän. Kunnes juostaan niin kuin pitää ja senkin jälkeen muistutuksen vuoksi. Turha maksaa 30e per näyttely ja tietää että hännän takia ei tulla saamaan mitään kummempaa. 

Tänään käytiin Jämsässä, Jerry jäi kotiin. Siellä odotteli 4 viikkoinen pikkutyttö - isän perheeseen tulee welsh corgi pembroke maaliskuussa, eli Jerry saa puolisiskon:) Tulee varmasti hauska kevät senkin myötä ja Jerry saa leikki ja nahjuukaverin. Ainakin kotiin tullessa minut hajutsekattiin tarkasti, ehkä Jerry voisi hajujen perusteella jo aavistaa mitä maaliskuussa tulee tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti