keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Viikon tapahtumat

Nyt on tammikuun "pakolliset" käyty ja tehty, eikä tuntunut hyvälle. Käytiin siis Turussa ottamassa jälleen EH, mutta ei siitä sen enempää. Juoksemista saadaan harjoitella ihan urakalla ennen kuin mitään muuta voi odottaa. Siskoilla meni oikein hyvin, Soolo oli nuorten luokassa kolmas ja sai SA:n, Saana valioluokassa toinen, sai SA:n ja PN 2, Saaga voitti potin ja oli ROP.  Kasvattajaluokassa ensimmäisiä Saagan, Saanan ja Soolon kanssa, mikä oli positiivista. Hyvä seura piristi kummasti mieltä, muuten olisi ollut varmaan aika kolea kotimatka.

Perjantaina piti olla ohjatut harkat, mutta vetäjä unohti tulla paikalle... Harjoiteltiin kolmistaan pientä radan pätkää ja keppejä, jotka tulee nyt tehoharjoitteluun. Aloitettiin aika alusta, targetti ensimmäiseen väliin ja lähetin Jerryn itsenäisesti hakemaan namia. Tiistaina jatkettiin keppitreenejä taivutettavilla kepeillä. Jossu tuli auttamaan ja otti Jerryn hihnaan ja minä jäin namialustan kanssa kuuden kepin pätkän päähän. Jerry alkoi kummasti toimimaan kun ei vaan haukkunut vaan keskittyi asiaan! Eiköhän kepitkin ala hetken päästä sujumaan eri tavalla, tosin hetki ei välttämättä ole muutama viikko, tavoitteena on toimivat kepit huhtikuuhun mennessä, katsotaan...

Nyt kun lunta on tullut niin sanotusti tuvan täydeltä, niin meillä alkoi hankitreenit, voimaa, voimaa, voimaa.. Nyt ollaan muutama kerta käyty tarpomassa hangessa, about kymmenen minuutin pätkä per lenkki. Jerry pääsee eteenpäin umpihangessa joko hyppien tai ravaten, lunta on paikoitellen yli polven mutta pääosin Jerryä kylkeen. Katsotaan mitä hankitreenit saa aikaan, toivotaan että tulokset näkyy agikentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti