tiistai 17. tammikuuta 2012

Synttärit! .. ja kaikkea muuta pientä

Alkuun täytyy laittaa Jerryn 3v. synttärikuva, päivää juhlistettiin kuivatulla lihaherkulla heti kun omistajaa oli muistutettu syntymäpäivästä.. Onnistuneen kuukuvan otti isäni tammikuisen lenkin aikana. Virallinen syntymäpäivä sisaruksilla oli 11.1.


Lauantaina tuli myös iloinen soitto, Jerry sijoittui toiseksi SCY Helsingin alaosaston järjestämässä vuoden 2011 colliekilpailussa, sarjassa näyttelycolliet, pitkäkarvaiset urokset! Mamma on hyvin ylpeä pienestä, mustasta pojasta!

Sunnuntaina nokka suunnattiin Lahteen, jossa järjestettiin pieni, kiva ryhmis, jonne oli ilmoitettu 117 pitkistä! Avourosten luokka oli käsittääkseni isoin yksittäinen luokka, 26 koiraa yhdessä luokassa (luokkaa arvosteltiin pitkälle toista tuntia). Jerry sai eh:n, tuomari haki ilmeisesti hieman erilaisen ilmeen omaavia collieta. Muuten olen tyytyväinen meihin, esiintyminen ja juoksu sujui hyvin. Siskoja ja veljiä oli myös ilmoitettu kasa näyttelyyn, parhaiksi palkittiin Samu PU2 sijoituksella ja Saaga PN1, ROP sijoituksella. Jorma oli ottanut onnistuneita kuvia sisarusparvesta, kotisivujen uutisista voi tsekata kuka kukin on. Esitettiin myös kasvattajaluokka, Jerry ei ollut mukana kun luokka pidettiin pilkullisena. Esitin Päivin Soolo-tytön, joka oli ihanan helppo esittää. Sen kun vaan seisotti ja antoi namia, ei häirinnyt muut koirat tai hajut. Päivä venyi kun oltiin ROP-kasvattajaluokka ja päästiin isoon kehään, jossa kannati pyörähtää kun Soile Bister valitsi Roxier'sit BIS-2 kasvattajaluokaksi! Bokserit kiilasivat kärkeen. Olen yrittänyt etsiä kuvia BIS-kehästä, mutta ei ole osunut silmiin.

Viime viikolla oli taukoa agilitystä, jospa se säännöllinen harjoittelu alkaisi tästä viikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti