maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Joulu ja uusi vuosi on nyt juhlittu, ja vihdoin on tullut lunta<3! Näin alkuun uudet joulukuvat Ruotsin vauvoista, jotka eivät ole ihan pikkuisia.








Joulu meni paksusti, Jerry sai uuden hienon heijastinliivin, nyt kelpaa lenkkeillä vähän pimeämmälläkin. Uusi vuosi vaihtui Jerryn osalta rauhallisesti isän luona, ei reagoinut paukkeisiin tänäkään vuonna. Viimeksi yritti mennä ikkunaan katsomaan jos pääsisi lähemmäs noita räiskeitä:D

Treenitauko loppui viime keskiviikkona, tosi kevyesti 24 esteen radalla, huh. Mentiin Jossun kanssa illalla tyhjään halliin, jossa oli valmiina 24 esteen kiemura. Sitä tahkottiin ensin osissa ja sitten kokonaisena, ei mennyt meiltä ihan putkeen. Joku oli todennäköisesti käynyt juoksuisen nartun kanssa treenaamassa, joten pojilla oli ihan muut mielessä kuin esteiden hyppääminen... Perjantaina oltiin hallilla ekoina, ja ihmeteltiin kun ei ohjaajaa kuulunut paikalle. Hän oli unohtanut että oli lupautunut vetämään meille seuraavat 6 treenit, hope muistaa tulla ensi viikolla paikalle. Rakennettiin joka tapauksessa sama keskiviikon rata mitä oltiiin tahkottu jo kerran, ja meni hienosti kun ohjaaja pääsi paikalle. Päästiin ensimmäistä kertaa rata loppuun asti:D Lopussa jäätiin hiomaan hyppyä ja käännöstä, joka päätyi siihen että väsynyt poika tiputti kääntyvän hypyn joka kerta. Myös ohjaaja voi ottaa tästä kunnian itselleen kun huutaa joka kerta "tässä!" kun koira on esteen päällä...

Pitkän viikonlopun päätteeksi Anne ja Eki tuli Mikin kanssa uusiin lenkkimaastoihin isän lähelle. Kierrettiin metsässä pari tuntia upean talvisään kunniaksi, -10 astetta, lunta ja aurinko paistoi! Jostain syystä Jeremiaan anturat eivät pitäneet pakkasesta, saatiin onneksi Mikin töppöset lainaan niin oli hyvä juosta ympäriinsä. Takajaloissa eivät häirinneet lainkaan, mutta kun loppulenkistä huomasin että kivi tms. oli raapaissut kynnen vierestä ja tuli verta, niin piti laittaa töppönen etujalkaankin. Se hieman haittasi menoa, mutta suunta oli joka tapauksessa eteenpäin. Täytyy ostaa muutama töppönen kotiin varmuuden vuoksi. Eki näpisi kuvia kaveruksista ja maisemista, hienoja!









Löysin pitkään kaipaamani linkin tuomareista, jonka lisäsin Jerryn kotisivuille. Enää ei tarvitse aina pohtia uuden tuomarin kohdalla mikä on miehiään, sivustolta voi katsoa taustaa jos vain tuomari löytyy sieltä. Samantyyppisiä sivustoja on muitakin, eli ei muuta kuin googlettamaan jos näyttelyssä on hieman eksoottisempi tuomari kuin tavallisesti.

Sunnuntaina on tarkoitus mennä korkkaamaan vuoden 2012 näyttelykausi Lahdessa. Olin ilmoittautuvinani pieneen, kivaan ryhmänäyttelyyn, mutta 100 muuta taisi ajatella samalla tavalla... Aika huikea koiramäärä kun missään syksyn isoimmissa näyttelyissä (Jyväskylä, Helsinki) koiramäärä ei noussut yli 80.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti