maanantai 11. elokuuta 2014

WDS '14

Takana pitkä, kuuma kesä, joka on lähinnä kulunut pentuhommissa, Fannin ja Jerryn touhuillessa.

Viikonloppuna touhuilut päättyivät, kun osallistuimme Jerryn kanssa Maailman Voittaja-näyttelyyn, johon toki vähän treenattiin loppukesästä.

Varoitus: nyt alkaa hehkutus! Päivä oli todella pitkä, mutta upea, ja jää muistoihin! Harvoin sileä ERI saa aikaan näin hyvää fiilistä, mutta sunnuntaina..! Uroksiin oli ilmotettu 74 koiraa, joista 35 oli valiourosta! En ole ikinä ollut näin isossa ryhmässä, kerta se ensimmäinenkin. Espanjalainen tuomari antoi 12 ERIä, loput saivat EHn. Tästä ei päästy eteenpäin, mutta sama kohtalo oli kaikilla suomalaisilla valiouroksilla. Saana ja Päivi menivät upeasti ja olivat todella lähellä himottua MV-14 titteliä, joka jaetaan CACIB-koiralle - Saana sai vara-CACIBin. Kuvat: Eveliina Kaunisto.

Kaunis Saana-sisko

Päivän tulokset yksittäisarvostelussa:

R. Blue Xaana VAL ERI1, vara-CACIB
R. Black Jazz VAL ERI
R. Blue Maxson VAL ERI
R. Snow Blue NUO EH
R. Snow Ghost NUO EH

Päivän ehdoton kohokohta oli kuitenkin kasvattajaryhmä, jonka valitsi Rainer Vuorinen. Ilmoitettu oli 14 kasvattajaryhmää, joista 5 esitettiin. Jerry oli omassa luokassaan esiintynyt todella mallikkaasti ja oli ilo, kun pääsimme edustamaan kasvattajaryhmään Samun ja Saanan kanssa. Jos muistan oikein, niin mukana kisassa oli Carnoustie's, Cesamen, Steadwyn, Wicani ja me. Vuorinen otti aikansa ja arvosteli ryhmät huolella - kehässä oltiin sen 10-15 minuuttia kokonaisuudessaan, tai ainakin se tuntui todella pitkältä ajalta. Pitkä päivä huipentui upealla tavalla, kun meidät valittiin ROP-kasvattajaryhmäksi ja sillä saatiin menolippu ison kehän parrasvaloihin!!!

Arvostelu: "Laadukas ryhmä. Erittäin terverakenteisia koiria. Hienot mittasuhteet. Puhdaslinjaiset päät. Kauniit ylälinjat. Oikeat kulmaukset. Aivan upea ryhmä. Onnea kasvattajalle."











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti