maanantai 29. syyskuuta 2014

Aktivoitumista harrastusrintamalla

Nopsaan tulee useamman viikon tauko, varsinkin kun tuntuu ettei tapahdu sen kummempia.

Ihania syyspäiviä ja -aamuja ollaan saatu, käyty niistä nauttimassa Kivinokassa mistä löytyy kaikkea kivaa - luontopolkuja, merenrantaa, koirien uimapaikka, siirtolapuutarha..

Fanni ehti täyttää 5 kk ja nyt on kaikki kulmahampaat vaihtuneet. Ihanaa, nyt on enää tylpempää suussa :D Kerran ollaan käyty match showssa aika lailla ilman treenaamista - saatiiin sentään jotain tuliaisia tuotua kun Fanni oli sin3. Lisäksi ollaan menossa paimentamaan ja lauantaina alkaa pentutoko ja myöhemmin syksyllä mölli-alo tokokurssi. Ihanaa päästä touhuamaan tytsyn kanssa!

Jerryn kanssa on tehty vain agilityä ja ihmetelty kuntoa. Tai siis miten saadaan se taas kohoamaan kesän löhöilyn jälkeen.. Nyt mietinnässä seuraavanlainen viikko-ohjelma: 1xpitkä lenkki, 2xtreenit, 1xspurttailua ja 2xiltajumppa. Täytyy varmaan alkaa pitämään jonkinlaista päiväkirjaa kuinka onnistumaan tavoitteessa. Samoin ollaan vihdoin treenattu muutama omatoimitreeni vahvistaen keppejä (lisää vauhtia ja tahtoa) sekä kontakteja (oikea juoksurytmi). Parin todella epäonnistuneen episradan jälkeen lähdettiin oikeisiin kisoihin aika epävarmoilla fiiliksillä: osataanko me keppejä ja miten se muka osuu kontakteille?? Tulokset on olleet ihan kivoja, nyt vaan lisää kuntoa ja säännöllisempaa kisaamista, josta saan itselleni rutiinia (1-2 krt kuussa kisoihin).

Kirkkonummella tehtiin omasta mielestä 3 x 5vp radat, joista yhdelle oltiin kuitenkin merkitty 10vp. Videolta en näe, että tuomari nostaisi käden kuin vain yhden virheen tuomitsemisesta. Onneksi ei ollut puhdas rata, joka tuomittiin väärin - se harmittaisi, erityisesti kun se eka nollarata on vielä tavoitteissa :D Kirkkonummella mä onnistuin sössimään kaikki radat, Jerry teki hienoa työtä eikä tiputtanut rimoja tai hyppinyt kontakteja.

D-rata 5 vp
E-rata 10 vp
F-rata 5vp

Viime lauantaina oli Helsingin piirimestaruudet Purinalla ja osallistuttiin myös ATD:n maxijoukkueeseen.

Ensimmäinen rata oli ihan kauhea, kumpikaan ei onnistunut. Minä ohjasin todella huonosti ja liikuin kökösti, Jerry teki lentokeinun ja hyppäsi aika huonosti. Virhepistesaldo yli 30, viimeinen tuloksen saanut. Toinen rata oli hyvää tekemistä, osasin ohjata ja Jerry teki hienosti ja piti myös rimat yhtä lukuunottamatta, korkeus oli 65 cm. Rima tippui suoralla, kun Jerrylle tuli liian kiire mun perään eikä hypännyt kunnolla vaikka hyppy oli helppo, suora hyppy. Hyvä rata, josta jäi kiva fiilis. Mutta taas jäätiin se yksi rima nollasuorituksesta. Kylläme vielä joskus onnistutaan, pakkohan meidän on :P!

C-rata 5 vp

PM-karkeloissa oltiin 16., on ihan tyytyväinen kun saatiin molemmilta radoilta tulokset vaikka se eka oli aika katastrofi. Joukkueena oltiin 4., virhepisteitä 40. Jerryltä kaatui vika palikka pituudesta ja yksi kielto, tuttuun tyyliin mun moka kun en ollut ajoissa kääntämässä. Kahdella vikalla radalla Jerryllä oli oikein kiva vauhti! Vielä kun saisi kepit vähän sujuvammaksi ja nopeammaksi, niin ollaan lähellä meidän parasta mahdollista, mitä me osataan ja kuinka nopeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti