sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Menoa ja meininkiä

Taas on viikko kulunut, meni ihan älyttömän nopeasti harrastusten parissa. Tiistaina oli viikkottaiset agiharkat Munkassa, ohjaaja oli jotenkin hukassa ja Jerry kävi hieman kierroksilla. Tehtiin kaksi ohjausharjoitusta, huomasi selkeästi että esteiden kiertoa täytyy vielä harjoitella rutkasti. Jerry kiertää mielellään koko esteen eikä vielä ymmärrä että keskeltä pitäisi hypätä, ei kiertää:) Keskiviikkona piti mennä Kivikkoon möllikisoihin, mutta ei vaan jaksanut. Lupasin itselleni että mennään sitten perjantaina, ja auton nokka suunnattiin heti töiden jälkeen Ojankoon, missä oli epikset ja mölleille hyppyrata. Rata näytti koiralle suht helpolta, ohjaajien piti vain tarkkana kun putkien kanssa oli aikamoiset pyörimisharjoitukset. En ymmärtänyt rataan tutustuessa että yksi putken suu tulee olemaan meille haastava, ja siihen tyssäsi matka molemmilla kerroilla kun Jerry meinasi että eihän tuonne tarvitsekaan mennä. Ekalta radalta 15 vp, jotka kaikki liittyivät putkeen, ja toiselta radalta 25 vp, sama putken suu ja pari rimaa alas. Lisää treeniä, onneksi sitä onkin luvassa:)

Lauantaina tiedossa oli näyttely Porvoossa, jonne tulivat myös Anita ja Sari. Tulos oli yli odotusten, Jerry oli PU4. Vain 5 urosta sai SAn, mutta laskin ennen PU-kehää ettää me olemme ekat ulkona, kun kisaamassa oli 3 avourosta ja 2 valiota. Mutta saatiin kuin saatiinkin sijoitus, Jerry juoksi nätisti suurimman osan ajasta. Samu-veikka voitti urokset ja Saaga-sisko nartut, eli meillä oli hyvä päivä. Saagan päivä jatkui erinomaisena, RYP1!!! Tänään tiedossa jännät paikat kun Saaga menee kilpailemaan BIS-sijoista!

Pennuista on kuulunut hyviä uutisia, voivat paksusti ja kasvavat. Värit ovat erinomaiset ja suurimmalla osalla pennuista on iso, valkea kaulus, joka korostaa pitkiä kauloja. Ionie ja Alf lupasivat lähettää uusia kuvia pennuista lähipäivinä, niitä odotellaan innolla.

Tuleva viikko kuluu koulutuksessa Prahassa. Ensi viikonloppuna onkin taas jännät paikat, siitä kuuluu lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti