sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syksyn aloitus!

Syksyn alkaessa yleensä aloitetaan uusia harrastuksia, ja siitä seuraten päätin aloittaa blogin pitämisen. Tarkoituksena olisi päivittää blogia viikoittain, saa nähdä miten talven pitkinä ja pimeinä iltoina tavoitteeseen päästään.

Ensin pentu-uutisiin, Ionie ja Alf lähettivät pennuista 1-viikkoiskuvia, tässä kaikki yhdessä:


Valitettavasti yksi pennuista menehtyi ensimmäisen viikon aikana. Pennuilla kuuluu menevän hyvin ja Karma huolehtii pienokaisista viimeisen päälle, ainoastaan pentujen paino huolettaa omistajia. Toivon kovasti, että kaikki menee hyvin ja pennut kasvavat isoiksi ja vahvoiksi!

Meillä piti Jerryn kanssa olla näyttely viikonloppuna Vantaalla, mutta toisin kävi. Jerrylle iski mahatauti torstaiaamuna ja perjantaina kävimme eläinlääkärissä tarkistamassa että veriarvot on ok kun tauti jatkui. Perjantaina kunto alkoi normalisoitumaan, mutta parasta oli jäädä kotiin toipumaan. Epäilen kovasti, että Jerry sai taudin koirapuistosta, jonne käynnit taitaa entisestään harventua. Jerryllä on aina kivaa kun käydään, mutta liian usein sieltä tulee epämiellyttäviä yllätyksiä. Viikonloppu menikin Jerryllä kotona lötkötellessä, kun omistaja viipotti agilityn syysskaboja katsomaan ja kannustamaan Figoa ja Johannaa, ja sieltä Ikeaan. Haaveissa oli startata virallisissa kisoissa jo tänä syksynä, mutta totesin että parempi on jos syksyn treenaa ahkerasti samalla epiksiä kiertäen, ja vuoden alussa virallisiin jos näyttää hyvältä.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti